CHIPAS AKTUELNOSTI

Otvoren novi Chipas u Jelahu

Danas je otvoren novi Chipas restoran u Jelahu. Po redu ovo je drugi franšizni objekat u Bosni i Hercegovini. Kao svaki Chipas restoran i ovaj je poseban sa svojim uređenjem, prostranim ambijentom i jedinstvenom ponudom slanih jela i kolača. Dobro nam došli.

8

APRIL

blog

Sretan početak nastave!

Sretan početak nastave
Dragi naši školarci, želimo vam sretan početak nastave u 2021. godini i za vas smo pripremili Chipas raspored časova koji možete preuzeti klikom na dugme ispod. Vaš Chipas.

30

AUG

Otvoren novi Chipas u Visokom

Ponosno vas informišemo da je otvoren novi franšizni Chipas restoran u Visokom. Ovo je prvi franšizni Chipas u Bosni i Hercegovini kojeg krasi dobro poznati Chipas ambijent sa prelijepom galerijom sa pogledom na grad Visoko. Čekamo vas.

14

JULI

blog

KUPI CHIPAS FRANŠIZU ZA SAMO 1000 Eura

Iskoristite ovu izuzetnu priliku i kupite Chipas ugostiteljsku franšizu po jedinstvenoj cijeni od 1000 EUR. Franšiza je dostupna za gradove koji se nalaze na mapi. Za sve detalje obratite se na e-mail: info@chipas.ba

20

FEB

blog

Sretan početak nastave!

Sretan početak nastave
Dragi naši školarci, želimo vam sretan početak nastave u 2020. godini i za vas smo pripremili Chipas raspored časova koji možete preuzeti klikom na dugme ispod. Vaš Chipas.

31

AUG